SPORTLOOOOOOV!!!

Åååååh va skönt det ska bli med lov! Nu innan lov har jag haft två prov och lite andra arbeten så jag har varken haft eller ork att fortsätta blogga.. men nu över lovet ska jag ta upp det igen :)

Ang. videos! Jag har försökt få videosarna från videokameran till datan, men jag får inte försöka själv... så jag får vänta till efter lovet när pappa kommer hem så ska åtminstone en video komma upp :D och sen har Malin filmat några gånger när vi hoppat oxå så dom kanske kmr upp snart.

Vidare till Rosa!
Hon fäller som en dåre så jag ska åka och köpa lite bvitamin så att hon inte är så trött. Nutteponnyn är verkligen jättetrött hela tiden haha :p i boxen står hon typ och sover, och när man rider dressyr så orkar hon knappt arbeta, alls! Men men, lite bvitamin borde göra susen :)
Har börjat rida henne utan nosgrimma nu och det funkar verkligen super! Hon är mkt mer loss och avslappnad i munnen såhär och man märker verkligen hur mkt skönare hon tkr det är utan att ha nåt som knyter ihop näsa och mun på henne.

Så folket! Ska försöka uppdatera varje dag nu under lovet, men idag bloggar jag inte hemifrån så därför kommer det en gammal bild :)) nån dag i veckan ska även kameran få följa med om det är bra väder. Ska även till säby och fota nån dag så då får ni se lite bilder därifrån!

Kram till alla glada läsare!!


Lördag :)

Den här veckan har jag inte bloggat nånting alls. Det har varit mycket i skolan med två nationella och så skulle jag och en kompis hålla en idrottslektion. Vill ni att jag ska fortsätta blogga btw? Jag får ju ingen respons på vad jag än skriver...

Kort inlägg, men jag känner mig inte motiverad :)

Skumdum<3


Nästa: Övningskörning?

16 år nu då! Det innebär en del saker, jag får övningsköra, reglerna för att ha bankkonto är annorlunda samt att jag enligt hyreskontraktet nu får rida ut ensam, haha!
Det här med övningskörningen är jag verkligen jättepepp på! Ska gå handledarkursen med päronen och göra syntestet efter det att dom har tagit sitt BE-kort :)

Dagen började tjugo över elva av att mina föräldrar kom in och sjöng för mig, sen åt vi frukost/brunch med baguette och amerikanska pannkakor med lönnsirap och smält smör. Mumsigt värre :D Medans vi åt öppnade jag brev från mormor och morfar samt farmor och läste ett vykort från min morbror Wilhellm :) fick ett paket av mina föräldrar oxå med mina efterlängtade joggingtights! :D Sen fick jag oxå en present som jag visste att jag skulle få då det blev bokat igår när de släpptes, nämligen biljetter till Linkin Park som kmr till Globen 14/6!!! Ska bli sjuuuukt roligt!! :D
Sen har jag även fått lite pengar av farmor och mina morföräldrar, så för dom pengarna + julklappspengarna ska jag köpa en ipod touch 32gb :) väljer det istället för en ny mobil, då jag faktiskt tkr om min felleton väldigt mkt (har en brun W890). Iaf sålänge det inte kommer till att lyssna på musik och smsa samtidigt... Då är den galet seg x)

Tydligen har Rose fått sig en spark i hagen av sin nya (sen nån vecka tillbaka) hagkompis Patch, men hon var inte halt eller nåt och såret var inte så stort så det var tydligen lugnt.  Klara hade lagt om det så idag får hon gå på en liten prommis. Gissa vilket påni som kommer vara pigg imorron efter två lugna dagar? ;)

Om nån timme kmr Jakob hit och senare ikväll min farbror och hans fru så firas jag lite av dom :)
Nu får ni alla se till att ha det bra idag (för det ska jag ha iaf) så skriver jag igen imorron!


Jag älskar dig<3


Lugn dag

Haha jag sitter hemma helt själv och sjunger högt med i låtarna som spelas på min spellista. Fyfan vad jag älskar att sjunga! Helt otroligt vad roligt det är!! :D

Frida: Japp, jag har en BoT-hjälm! Fick den i födelsedagspresent för nästan exakt ett år sedan (fyller år imorgon) så den var rätt så ny då med tanke på att den släpptes under Globen-helgen 2009. Många säger att den är väldigt obekväm, men det håller jag verkligen inte med om! Inte nog med att den är 40% säkrare än andra hjälmar, den är även mkt bekväm och har bra "luftkonditionering" så man blir inte alls spec svettig i den :)

Att ta sig till stallet idag tog 2,5 h. I vanliga fall brukar det ta runt 45 min, 1 h beroende på när jag slutar, men inte idag inte. Nejnej. Bussen från Kallhäll var uppenbarligen inställd, så jag och Ellinor åkte tåget till Kungsängen för att ev hinna med bussen därifrån. Nämen, sicken överraskning! Då var den oxå inställd -.- Till slut åkte vi tillbaka till kallhäll och tog bussen därifrån en timma efter att vi var där första gången. INTE OKEJ SL, INTE OKEJ! Man kan ju åtminstone tycka att de kan meddela sina resenärer om bussarna är inställda, men inte ens det kan dom göra -.-

Idag red jag i stora ridhuset i ca 30 min endast skritt och trav. Hon har känts lite trött dom senaste dagarna så idag tyckte jag att hon kunde få lite vila. I början gick det inte alls bra, hon va okoncentrerad och ville inte alls jobba. Men på slutet så kom jag på hur jag skulle göra för att komma åt henne när hon är så och då gick det bra!

Jag har verkligen rida ut-abstinens känner jag, har inte kunnat vara ute på länge eftersom att det är så äckelhalt :(  tur att Klara har varit ute lite, för dom dagarna jag har kunnat rida ut har det verkligen inte gått med tanke på underlaget...

Som sagt, imorron fyller jag år och då har Klara Rosie. Så nästa inlägg får ni antagligen på söndag, för imorron kommer jag ha fullt upp med att vara social ;)


RSS 2.0

Sidinnehåll
Bilder/Text etc.
Denna menyn kan bli hur
lång/kort som helst



♡ DESIGN BY:
JOSI ANERLAND