Mimmi

Mimmi
Hej Zara! Såg dina tävlingar som du hade planerat in och vill bara ge ett tips: åk aldrig ut för att bara tävla EN klass. Det är det dummaste man kan göra, och om det går dåligt så är det skönt att ha en till klass på sig (även om det är en högre klass än den föregående). Dessutom så är det så mycket pyssel och micklande med förberedandet dagen innan en tävling och då kan det kännas ganska ovärt att bara vara på tävlingsplatsen i någon timme och sedan åka hem igen. Så anmäl dig aldrig bara till en klass, ex. LD + 5 utan ta LC också, det är INGEN skillnad på de två klasserna kan jag lova förutom höjden på 5 cm. Banan är för det mesta likadant uppbyggd med några små ändringar, men svårighetsgraden är otroligt låg och det är inga svåra knep som behövs ;)
Så åk inte ut och tävla bara en klass, har alltid fått höra av mina tränare att "det är förbjudet" haha. Sedan kan man ju alltid stryka sig om det känns SKIT, men det kan vara skönt att veta att man har två chanser på sig.


Tack så mkt för tipset! Jo det är faktiskt sant, inte mkt skillnad mellan en LC och en LD+5... Ska prata med hon som jag hoppar för (eller du kanske läser det här?) och fråga vad hon tror om det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Sidinnehåll
Bilder/Text etc.
Denna menyn kan bli hur
lång/kort som helst



♡ DESIGN BY:
JOSI ANERLAND