Dressyrponnyn!

Idag fick Rosa agera dressyrponny igen. Det behövdes verkligen!! Jäklar vad muppig hon var i början, speciellt i högersidan. Var som att försöka kommunicera med en betongvägg, typ. Stum i munnen och stel, uäääh.
 
I alla fall, först red jag igen programmet inför söndagens LB:1 i Enköping, och det gick verkligen inte speciellt bra. Tappade henne mest hela tiden. Red sedan tvära skänkelvikningar på långsidorna i båda varven för att verkligen få loss sidorna och red sedan programmet igen. Då gick det bättre men hon var fortfarande inte riktigt framme för skänkeln utan drog sig ut mot långsidorna i längningarna. Fick då i uppgift att rida arbetstrav-mellantrav-arbetstrav på volten vid C vilket gjorde STOR skillnad! I traven blev hon verkligen jättefin och gjorde superlängningar på diagonalerna efteråt, så då var det dags att sluta. Duktig ponny! Det roligaste med Rosa är nästan att hon typ inte blir trött, hon är som en liten Duracellkanin som bara går och går och går... Eller, när hon blir trött blir hon inte seg, utan börjar istället grymta och krulla ihop nacken eller så springer hon iväg. Jag har skrivit ett tidsinställt om Rosas personlighet (som jag trodde skulle kommit igår?), hoppas att det dyker upp på bloggen snart!
 
 
Imorgon blir det banvallen med Picas medryttare Jessica som jag känner sen innan (HEJ JESSICA :D) så det ska bli jätteroligt!! Sedan verkade det som att Wilma rider ut på fredag och sen är det lördag och slutfinish på trimningen, efter högskoleprovet... På söndag startar jag inte först typ 15 så vi kan ta det lugnt på morgonen då, skönt!
 
Note to self: Vänstertummen upp, snabba övergångar, samla-läng, skänkelvikningar, lång framridning.

Kommentarer
Postat av: Jessica

HEJ ZARA :D

2012-10-24 @ 22:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Sidinnehåll
Bilder/Text etc.
Denna menyn kan bli hur
lång/kort som helst♡ DESIGN BY:
JOSI ANERLAND